caenfrderues

Equip Simètric 2 copia

                                                           "Si vols arribar de pressavés sol, si vols arribar lluny, vés acompanyat". Proverbi africà.

Simetric Girona S.L.

 

Simètric Girona SL, és una empresa constructora familiar amb una experiència de més de 25 anys en el sector. Som un equip humà, on tots tant, directiu, tècnic, com els operaris, som joves i no tan joves amb ganes.

Gràcies a l’experiència acumulada al llarg dels anys que portem en el sector de la construcció, hem format un bon equip, tècnic i de mà d’obra, altament qualificat per portar a terme qualsevol tipologia de construcció.

Realitzem obres a tota la província de Girona, principalment a la Costa Brava.

Tenim tots els recursos, tant materials com humans, per a una exhaustiva execució de les obres, realitzant un seguiment de control rigorós.

Comptem amb camions de gran tonatge propis, maquines giratòries, bobcats, grues, furgonetes per les colles, nau industrial de més de 2.000m per l'acopi de material, equip pròpi d'encofradors, tot per ser el màxim d'autosuficients.

L'objectiu principal de la nostra empresa és la de transmetre als nostres clients la màxima confiança a l'haver-nos triat per portar a terme un projecte, el qual pot ser el de la construcció de la seva casa, un projecte familiar important a la vida.

Agraïts de la visita a la nostra web, rebin una cordial salutació.